Tag: социјални медиуми

Видео, Препораки

Видео: Објавување на фотографии со храна на социјалните медиуми – Правилно или погрешно?

Дали е правилно или погрешно објавувањето на видеа и фотографии со храна на социјалните медиуми? Дали сме подобри и поразлични луѓе ако објавуваме вакви содржини или, пак, во време на економска криза тоа не треба да правиме? Еве го ставот на Бојан Кордалов, специјалист за нови медиуми и односи со […]

Повеќе

ВИДЕО: „Опуштете се“ – ИКЕА се исмева со луѓето кои објавуваат храна на социјалните медиуми

Можеби имале добра намера, но не сме сигурни како во ИКЕА би реагирале кога некој би снимил ваква реклама со која некој ќе се исмејува на фотографирањето на производите или каталогот на ИКЕА. „Тоа е само храна, не е напревар. Затоа да се опуштиме“ – ова е пораката во најновата […]