Tag: слабокрвни

Препораки

Ви требаат две состојки – смеса за слабокрвност, делува веднаш

Направете си сами напиток за слабокрвност кој многу помага. Ви требаат ½ тегли мед и ½ тегли боровница или 500 грама мед и 300 грама боровница. Се става боровницата во тегла со медот и се остава 24 часа во ладилник. Се зема два пати на ден пред појадок и ручек […]