Tag: скок

Повеќе

Понесете си повеќе пари – голем скок на цените во Грција, еве колку чини храната

Ако се решивте оваа година да одите за Грција, спремете поголем буџет. Македонските туристи кои од почетокот на јуни го „окупираа“ егејскиот брег велат дека има значителна разлика меѓу ланските и цените од оваа година. На пример, фрапето на плажа кое лани можеше да се купи за околу 3 до […]