Tag: скапуваат

Tips & Tricks

Бананите најлесно скапуваат – Ставете им го ова и ќе траат

Бананите се здрави и вкусни, но брзо скапуваат, а тоа е голем проблем зошто така ако не се употребат и изедат веднаш, фрламе многу храна. За да не се скапат брзо има мал трик. На нивната дршка ставете фолија и завиткајте ја. Така бананата подолго ќе биде свежа, пробајте. Прочитај […]