Tag: симпатично

Tips & Tricks, Повеќе, Препораки

ФОТО: Еве како да ја направите оваа декорација во кујната

Илија ни ја испраќа оваа фотографија со декорација која викендов ја направил во кујната. Едноставно е, не е премногу скапо, а е многу симпатично, ни пишува тој. Теглите ги купил во продавница за домашни работи во Скопје. Едната ја наполнил со стапчиња цимет, втората со ориз, а третата со свежо […]