Tag: сечкање

Tips & Tricks, Видео

Подобро од ова не може: Најлесниот начин да исечете лубеница

Доколку сте љубители на лубиеници, сега е вистинско време да уживате во нив, а како не би поминале многу време во сечкање, ви го претставуваме најлесниот и најбрз начин за лупење и сечкање на ова вкусно овошје. Притоа ќе добиете коцки со совршена големина кои можете да ги ставите во […]