Tag: свештеник

Препораки

Свештеник 20 години ја проучувал оваа билка и тврди: Лекува рак!

Романо Заго, свештеник од Бразил со години ја проучувал билката алое вера, која денес има широка употреба, во медицината, козметиката, секојдневниот живот.Тој вели дека освен што делува благотворно, исто така според неговите испитувања, лекува рак. Свештеникот забележал дека о сиропиталиштето каде оди луѓето подобро се чувствувале од алое вера. Помага […]