Tag: сакани

Повеќе

Брз рецепт за чоколадни јагоди

Се прават лесно и брзо, а вкусот на секоја јагода е фантастичен. Не заборавајте дека сезоната на јагоди завршува за неколку дена, така што побрзо направете ги и изненадете ги вашите сакани. Еве како да го направиме ова вкусно изненадување: Убаво измијте ги јагодите, но оставете им ја зелената дршка […]