Tag: Саем за мебел

Повеќе, Препораки

Уште неделава специјални саемски попусти во Југоекспорт Стил

До Сабота, 18.05.2019 година се одржува традиционалниот Саем за мебел во салоните на Југоекспорт стил. Етаблираниот бренд за мебел за сите потрошувачи обезбеди најголем и најповолен попуст од различни производители, како и вредни подароци. Од Југоекспорт Стил потсетуваат и дека за времетраењето на овој Саем, со секоја купена кожна гарнитура […]

Повеќе

Одлични саемски мебел попусти во Југоекспорт Стил – Погледнете ја најдобра понуда досега

Етаблираниот бренд за мебел, Југоекспорт Стил од утре, 01.04.2019 година до крајот на месец Април го организира Саемот за мебел 2019 година. Саемот ќе се одржи во сите салони на Југоекспорт Стил, како и онлајн преку нивната официјална веб страна, информираа од компанијата. Сите каталози со саемски промотивни цени кои […]