Tag: садење

Tips & Tricks, Видео

ВИДЕО: Како да засадите ананас дома – многу едноставно

Јадењето ананас има бројни придобивки за нашиот организам. Ова тропско овошје се повеќе станува дел и од нашата кујна, а се користи и во подготовка на солени, како и благи јадења. Едноставно и лесно – како да засадите ананас во домшни услови и како да го одгледувате погледнете во ова […]