Tag: рецепт.лек

Препораки

Пијте вода со мед и цимет – За имунитет и природна отпорност на телото

Постојат две состојки кои заедно се многу моќни и често треба да се користат во комбинација една со друга. Се работи за медот и циметотт кои ги убиваат грипот и настинките, помагаат за многу болести и го подобруваат имунитетот и отпорноста. Ви требаат една лажица мед и 2 лажици цимет […]