Tag: рајан

Забава

ФОТО: Еве што јадеше Рајан Лохте на ЛОИ 2016

По напорните натпревари на Летните олимписки игри во Рио, спортистите навистина умеат добро да се хранат. Таков е и примерот на Рајан Лохте, овогодинешниот најскандалозен олимпиец за кого се пишува дека спонзорите почнале да му откажуваат. One last time! #USA #longjourney #12years A photo posted by Ryanlochte (@ryanlochte) on Aug […]