Tag: распаднат

Tips & Tricks

Крокетите од компир нема да се распаднат – Има мал трик

Крокетите од компир се многу вкусни, а најтежок дел е да не се распаднат. Се валкаат прво во презла, па се ставаат на псолужавник со проѕирна фолија и се оставаат 24 часа во ладилник. Вака ќе останат цели. Ако ги извадите и стојат, тогаш ставете ги во белка, за да […]