Tag: работен ден

Препораки

По напорен работен ден – не ги фрлајте кесичките од овој чај ако работите на компјутер

По напорниот работен ден особено ако седите пре компјутер, сигурно сакате да се одморите и освежите. Затоа, не ги фрлајте искористените кеси зелен чај.Ставете ги на очите и оставете ги околу 10 минути. Ќе ве смират и одморат.   Повеќе рецепти на Gotvi.mk: ШАРЕНА, БРЗА, ВКУСНА: Оваа пица нема тесто, не […]