Tag: прпорака

Препораки

Во овие случаи чајот од камилица не се препорачува

Чајот од камилица е вкусен и здрав, но ако го внесувате со одредени лекови не е корисен. Камилицата не треба да се користи ако пиете седативи, бидејќи го уништува дејството.Не треба да се пие ни додека сте под терапија со лекарста, бидејќи во цревата и желудникот, ја успорува апсорпцијата на […]