Tag: проширени

Препораки

Лек за проширени вени – Проблемот го снемува со намирница која ја фрламе

Никогаш не ги фрлајте лушпите од компир. Можат да ви послужат многу. Помагаат за проширени вени брзо и лесно и тоа вака: Земете кори од компир, кеса и крпа. Се варат лушпите во вода околу 15-20 минути, во истата вода кратко се ставаат нозете потоа, а потоа се редат корите […]