Tag: професори

Препораки

Уште денес можност за уписи за курсевите по германски јазик во Гете-институт

Корисна информација за сите кои сакаат да го научат германскиот јазик и да студираат, работат или живеат во Германија е дека уште денес, 31.01.2019 година траат уписите во Гете-институт Скопје за изучување на германски јазик на сите нивоа. Курсевите се екстензивни или интензивни, а за оние кои работат се одржуваат […]