Tag: професионални

Повеќе

Како да направите професионални декорации со салфетки (видео)

Слава, именден, роденден, матурска, свечени ручеци за веридба, доаѓање по невеста… многу убави поводи, но секогаш истото прашање: како да направам да биде различно и како да изгледа како се да е приготвено во некој ресторан.Во видеото ви откриваме 3 начини како да направите вистински декорации на масата со најобично салвети: […]