Tag: протеза

Повеќе

Ова никогаш не го јадете ако имате протези на забите – Ќе си создадете голема мака

Носењето протеза е чекор кон насмевка од соништата, а оние кои носатт или носеле протеза знаат колку е тоа мачно и колку треба да се внимава со храната, забите псотојано и темелно да се четкаат и да се внимава што и како се јаде. Она на кое треба да внимавате […]