Tag: прозвод

Повеќе

60 години Вегета: Меѓу повеќе од 32 илјади пристигнати дизајни за етикета за Вегета избрани 60-те најкреативни

По повод прославата на 60-от роденден, Вегета ги повика своите потрошувачи да станат дел од нејзината историја и да учествуваат во наградната игра со креирање на сопствена етикета за Вегета. Победниците од наградната игра, 60 – те најдобро дизајнирани етикети, во четвртокот во познатиот ресторан „Адриатик Грашо“ во Сплит, ги […]