Tag: признание

Повеќе, Препораки

Gotvi.mk – Сајт на годината во категоријата „Храна и здравје“ (Видео)

Во конкуренција со неколку десетици портали и блогови, Gotvi.mk е прогласен за победник во категоријата „Храна и здравје“ во рамките на манифестацијата „Сајт на годината 2017“ која ја организира во организација на дигиталната маркетинг агенција Media Solutions која е сопственик на платформата keepaneye.mk, а со поддршка на Министерството за култура […]

Повеќе

Пекабеско добитник на високо признание за корпоративна општествена одговорност

Најголемиот македонски производител на сувомесни производи и лидер во дистрибутивната дејност, Пекабеско е добитник на ЗЛАТНА МОНЕТА – бизнис награда за Корпоративна Општествена одговорност. Наградата ја доделија од Сојузот на стопански комори на Македонија од каде истакнаа дека компанија добитник на вакво високо признание за Корпоративна Општествена одговорност активно придонесува […]