Tag: прескокнувате

Повеќе

Прескокнувате оброк за да слабеете? – правите огромна грешка

Многумина со цел да загубат неколку килограми решаваат да не појадуваат, па затоа прашањето е дали знаете што се случува со вашиот организам дококу не појадувате? Ако прескокнувате оброк всушност без да знаете правите огромна грешка. Во организмот се случуваат неверојатни процеси. Паѓа нивото на шеќер во крвта што влијае […]