Tag: преработено

Tips & Tricks

Ако сакате да преработите масло – Вака може да го користите два пати

Ако сакате пак да користите исто масло, постои начин да го преработите и да не е толку штетно, бидејќи еднаш користеното масло е навистина штетно. Ставете го на тава на оган и додајте малку ѓумбир во него. Нека биде во маслото 15 минути. Кога ќе го извадите ѓумбирот ќе ги […]