Tag: предности

Препораки

Предностите на шолја кафе – Зошто треба да се пие умерено?

Често се водат полемики околу кафето и неговото штетно или корисно влијание на телото. Сепак кафето во ограничени количини помага. Штити од Паркинсова болест, иако до крај влијанието не е истражено.Исто така, помага и за будење на телото, за здравје на црниот дроб. Превенира и рак. Уживајте! Повеќе рецепти на Gotvi.mk: […]