Tag: празнење

Препораки

Измешајте две лажици оцет во млеко – Ниедна таблета нема поголемо дејство

Ако имате проблем со празнењето, има природен и моќен лек подобар од секоја таблета. Се мешаат две лажици јаболков оцет со две лажици топла вода, па се ставаат во пола шолја млеко и се пијат на празен стомак наутро. Ќе ви помогне да се испразните, да не бидете подувани и […]