Tag: празен желудник

Препораки

Кафе на празен желудник – вака реагира телото, спречете си голем проблем

Кафето е традиционален пијалок кој сите го сакаме. Го користиме за расонување, за да уживаме сами во топла шолја, за со пријатели и најубави моменти.Тој е важен антиоксиданс за телото, но тука е секогаш прашањето дали треба да се пие на празен желудник како што многумина од нас го прават […]

Препораки

Пиете кафе на празен желудник – прочитајте колку е тоа штетно за вашето здравје

Иако повеќето луѓе само што ќе станат од спиење се фаќаатза ѓезвето и варат кафе, сепак ова се неколку причини зошто не треба да го правиме тоа и да го испиеме првото утринско кафе на празен желудни.Кога ќе испиете кафе на празен желудник, се лачат повеќе киселини, со што се […]

Препораки

Пиела вода на празен желудник цел месец – резултатот фрапирачки

Исповед на жена која еден месец пиела вода на празен желудник. Промените биле фрапирачки.Жената од Јапонија има долга листа промени кои и се случиле во телото и секако, како што може да претпоставите се позитивни. Таа пиела четири чаши вода на празен желудник по станувањето од кревет а од тогаш […]