Tag: потпечена

Главни јадења, Посно и веге

Потпечена боранија

Боранијата е многу вкусно и здраво јадење кое можете да го зготвите на различни начини. Сања ни праќа рецепт за потпечена боранија. Еве што ви е потребно: Уживајте во храната зготвена со многу љубов <3