Tag: поткожни

Повеќе

Евтино решение – Вака отстранете ги поткожните акни

Многумина од нас имаат поткожни акни на лицето, изразени како бели точки кои не можеме да ги тргнеме. Сепак, постои ефикасно природно решение за проблемот. Ви треба мед. Медот е одлична маска за лице, а ќе го користите така што ќе го ставите на лице и ќе го оставите неколку […]