Tag: послаб

Повеќе

ФОТО: Предмалку почувствуван слаб земјотрес во Скопје

Во текот на вечерта (18.10.2016 година) во 22:14 часот беше почуствуван земјотрес во Скопје кој бил со интензитет од 1,8 степени. Епицентарот на овој земјотрес бил 5 километри северо-западно од Скопје и на длабочина од 1 километар. Земјотреси со послаб интензитет во регионот во текот на денешниот ден биле регистрирани и во Турција, Албанија и […]

Повеќе

ФОТО: Се тресеше Скопје – Нов послаб земјотрес почувствуван во Македонија

Денешниот земјотрес кој беше почуствуван во Скопје бил со интензитет од 2,7 степени. Епицентарот на овој земјотрес бил 4 километри југоисточно од Скопје, на длабочина од 5 километри. Цела обложувалница се испразни – Уште едно видео од саботниот земјотрес во Скопје ВИДЕО: Како беше почувствуван саботниот земјотрес во ТЦ Капитол […]

Повеќе

Нов земјотрес почувствуван во Скопје

Попладнево, околу 16 часот, во Скопје беше почувствуван нов послаб земјотрес. Додека чекаме информации за јачината на овој земјотрес, потсетуваме дека ова е втор земјотрес кој денеска се случи во Скопје попладнево во 13:20 часот со јачина од 1,9 степени. Цела обложувалница се испразни – Уште едно видео од саботниот […]