Tag: полудуваат

Забава

Од овој сок жените „полудуваат” за секс – Најмоќниот афродизијак

Од овој сок жените буквално „полудуваат за секс“ и според тоа, рецептот кој е пренесуван од колено на колено, може да се прогласи за најмоќниот афродизијак.Се пие во азиските земји, во Индија, а традицијата на негово консумирање е задржана до ден денес. Тајната е во сувото грозје, чии бобици содржат […]