Tag: полирање

Tips & Tricks

За накитот, кожните чевли и приборот за јадење – Евтина намирница полира подобро од скапо средство

Ако сакате блескав накит, сребро, обувки и кожа, ви треба само една намирница од кујната, која знаеме често да ја фрлиме, без да сфатиме колку е корисна и важна, како и практична за нас и секојдневието. Ви треба кора од банана. Сама по себе е многу здрава и со многу […]