Tag: ПМС

Препораки

Евтина намирница која помага за ПМС кај жените – Со циметот болката се намалува

Жените знаат колку е мачно кога се во ПМС, но постои намирница од кујната која им помага во оваа состојба. Тоа е циметот, ароматичниот зачин со супер вкус и лековити својства. Циметот помага ако се внесе секојдневно во исхраната. Борбата со ПМС ќе биде лесна. Болките нема да исчезнат, но […]

Препораки

Ова овошје ќе ви ја намали болката во ПМС – спас за девојките без да се трујат со апчиња

Бананите се вкусни и здрави и одамна се знае за нивната лековита моќ. Човек учи додека е жив, а информациите се обновуваат секојдневно, така што се повеќе придобивки има од бананата за кои се дознава секојдневно. Ако сте во ПМС или предменструален синдром, наместо апчиња за болки, земете банана. Верувале […]