Tag: пилшко

Tips & Tricks

Стомакот ќе се подуе и ќе ве боли – Не ја правете оваа грешка со пилешкото месо

Пилешкото месо често знаеме да го одмрзнеме или подгрееме во микро, но тоа не е добра идеја. Имено, протеините кога се загреваат го менуваат составот, па може да дојде до проблеми и болки во стомакот. Затоа, не ја правете оваа грешка. Повеќе рецепти на Gotvi.mk: Сакате совршено пржени јајца? ВИДЕО: Дали […]