Tag: пивски стомак

Препораки

Мажи ослободете се од „пивскиот стомак” – Има едноставни правила

Мажите често знаат да имаат така наречен пивски стомак кој делува и на изгледот и на самодовербата. За да се ослободите од него потребно е да пиете многу вода, да не јадете масна храна и благо и шеќери. Јадете месо без маст, никако крилца, не јадете пржено, туку на пример […]