Tag: перење садови

Tips & Tricks

Ова е единствениот начин совршено да ја исчистите машината за перење садови

Применете ја следната постапка за совршено да ја исчистите вашата машина за перење садови. Потребни ви се: сода бикарбона, вода, детергент, гумени ракавици, сунгер. Испразнете ја машината за перење садови. Посипете сода и детергент секаде. Содата во комбинација со сапиуница ќе направат реакција и тоа ќе помогне во разбивање на […]