Tag: паѓа

Tips & Tricks

Ставете го ова на косата ако многу ви паѓа – го решава проблемот

Постојат билки кои помагаат да се решиме од опаѓањето на косата, а една од нив е копривата. Измијте ја косата и исплакнете ја и со чај од коприва, кое ќе ја направи косата сјајна и ќе го поттикне растот. Може да сварите чај од коприва или да земете една лажица […]