Tag: отворете

Tips & Tricks

Не можете да отворите тегла? Го имаме најлесното решение без мака и нервоза

Многу често се случува да треба да отвориме тегла која е под вакум, а немаме при рака нож или ни е страв да го користиме. Во тој случај наместо да имате нервози, имаме трик за вас кој е малку покомплициран, но целосно безбеден. Ви требаат топла вода, сад и пешкир. […]