Tag: отворени

Препораки

Колку долго може да стојат отворени виршли во ладилник – Откриваме колку им е рокот

Намирниците е многу важно да ги купуваме со рок, па да внимаваме и додека се во фрижидер како и колку долго ги чуваме. Отворено пакување виршли може да стои до седум дена, а може и да се замрзне.Така траат и до два месеца. Сепак, ако стојат вообичаено во ладилник, не […]

Tips & Tricks

Трик со кој бисквитите ќе останат свежи и по отварањето

Колку долго и да имаме искуство во кујната и знаеме кулинарски тајни и трикови, секогаш има нешто ново што може да го научиме и може многу да ни користи. Па така, ви нудиме совет од поискусните во кујната за тоа како бисквитите или било кој кекс кој сте го отвориле, […]