Tag: оси

Tips & Tricks

Избркајте ги осите од храната – ќе јадете на раат со овој трик

Ако сакате да седнете и да јадете без да ви се плеткаат оси до вас, се што ви треба е верувале или не, пиво. Верувајте тие ќе се навртат на пивото, а не на храната. Исто така, ова е супер трик за кога правите скара, па ставете си чаша пиво […]