Tag: осетливост

Препораки

Ова може да биде фатално по здравјето: Први знаци дека сте осетливи на глутен, внимавајте можни се компликации

Некои лица се чувствителни на глутен, а при тоа не се ни свесни, иако тој многу им штети. Овие се главните пет симптоми на осетливост на глутен. Пред се тука е промената на расположение, бидејќи делува на варењето, создава тегоби и тие делуваат да сте нерасположени и депресивни. Постојаниот умор […]