Tag: Орландо

Забава

ВИДЕО: Орландо Блум ги покажа своите боречки вештини

За да снимат одредена сцена, актерите понекогаш мора да поминат низ макотрпен процес на вежбање и обуки. Особено ако се работи за боречките вештини. Погледнете како се подготвува Орландо Блум за една таква сцена: he’s a shaolin master imma have to practice lots to keep up 👊🏻 A video posted […]