Tag: олеснете си

Tips & Tricks

Олеснете си го готвењето: Замрзнете пасиран лук и ќе си скратите мака

Лукот е корисен и здрав и се користи за речиси секое јадење, а овој трик со него ќе ви го олесни готвењето. Испасирајте лук и замрзнете го. Кога ќе спремате јадење ќе си двоите по лажичка за него и така нема да има солзи или мака со замирисани раце и […]