Tag: одзатнување

Tips & Tricks

Го одзатнува и најзатнатиот одвод – Решението евтино и се крие во кујната

Ако и вие мака мачите со затнувањето на одводот во кујна, имаме природно и ефикасно решение за вас. Ставете 1,5 шолји загреан бел оцет со 1 шолјичка сода бикарбона.Нека стојат половина час откако ќе ги истурите во одводот, па ставете литар врела вода. Повторете ја постапката ако веднаш не одзатне. […]