Tag: одговор

Забава

ФОТО: Ќе успеете ли да ја решите оваа загатка со храна?

Ако успеете да ја решите оваа загатка со храна, вие сте гениј. Ако три пива се 30, 2 бургери и пиво се 20, Бургер и двојни кригли се 9, колку се еден бургер, една кригла и шише пиво? Одговорот е подолу . . .       . . . […]