Tag: оброк во чаша

Повеќе

Оброк во чаша: Напивка која го лади телото и топи килограми

Високите темпратури го затвараат апетитот, а готвењето покрај шпорет на никого не му претставува задоволство. За да си ја олесните работата во кујна и притоа да се нахраните со здрави калории, витамини и минерали, еве рецепт за течен оброк во чаша кој ќе ве освежи, ќе ве засити и ќе […]