Tag: нутриенти

Tips & Tricks

Овие три работи моментално ќе го зајакнат вашиот имунитет: Внесувајте ги и сочувајте го своето здравје

Со корегирање на исхраната и поголем внес здрави нутриенти го подобрувате вашиот одбранбен механизам од напади на бактерии и вируси.За подигнување на имунитетот, зајакнете го внесот на антиоксиданти. Витаминот Ц и цинкот делуваат превентивно. Селенот е исто така елемент во борба портив настинка, но и низа други заболувања. Витаминот Ц […]