Tag: не се става

Tips & Tricks

Може да експлодираат – Ова никако не се става во микро

Постојат намирници кои никако не смеат да се стават во микро, иако во микро подготовката е брза и лесна. Иако се прави кајгана во микро, никако не варете јајца. Кога се загреваат пареата нема каде да оди и се зголемува притисокот внатре, па може да експлодираат јајцата. Затоа никогаш не […]