Tag: непца

Препораки

Праските решаваат голем проблем – ќе се спасите од трпење болка

Слатките, ароматични и сочни праски се награда за вашата уста и непцата, а одлични се и за здравје на целото тело. Штити од бубрежни болести, помагаат за исфрлање на отровите, за хидрирана кожа, елиминирање на подочници, како и намалување на борите. Имаат многу витамини, влакна и минерали, како и други […]