Tag: нема неред

Tips & Tricks, Видео

ВИДЕО: Нема неред и долго стоење на нозе – Исчистете риба за 8 минути

Ви треба даска и остар нож. Ова видео ви покажува како да исчистите риба за 8 минути без многу мака, труд и без неред што е најважно за домаќинките. Видеото детално ја покажува постапката, Прво се сече рибата по средината, се вади се од внатре, а се внимава да не […]