Tag: нема да пукнат

Tips & Tricks

Вака ќе ги избелите јајцата за Велигден – Вака нема да пукнат при варењето

Ова е супер трик за тоа како да ги избелите јајцата за Велигден, за бојата поубаво да се фати и да имате супер офарбани јајца. Ви треба вода, оцет и секако јајцата. Се варат 10 минути јајцата во вода со оцет, а секако се ставаат прво во ладна вода, а […]